Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

 Η επιλογή του χρώματος, για μια προσθετική αποκατάσταση, είναι το δυσκολότερο στάδιο, το οποίο όμως προσδίδει και τα μέγιστα για την επιτυχία της. Η μέχρι σήμερα τακτική της επιλογής του χρώματος "οπτικά", συγκρίνοντας ένα δείγμα του χρωματολογίου με τα παρακείμενα στην εργασία δόντια, εμπεριέχει πολλές πηγές λαθών (η όραση, το περιβάλλον φως, η αντίθεσή του μ'αυτό αλλά και η αύξηση της αντίθεσης).

 
Εκτός των παραπάνω, οι συνθήκες κατασκευής μιας προσθετικής εργασίας, το μέταλλό της και η επίδραση του στο χρώμα, αλλά και η λήψη του και η μεταφορά του στο εργαστήριο, είναι πρόβλημα υπαρκτό.
 
Εμείς πρωτοτυπήσαμε, κατασκευάζοντας το Dentachrome G, ένα χρωματολόγιο που εμπεριέχει μεταλλικό σκελετό, το οποίο καλύπτει τα 16 χρώματα του χρωματολογίου της VITA, χωρίς διορθωτικές παρεμβάσεις, ανοίγοντας έτσι δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ οδοντιατρείου και εργαστηρίου.
 
Παρ'όλα αυτά τόσο οι απαιτήσεις της σύγχρονης αισθητικής, όσο και η γκάμα των 16 χρωμάτων, απέδειξαν ότι το συγκεκριμένο χρωματολόγιο ήταν ανεπαρκές. Έτσι επιλέξαμε και προμηθευτήκαμε ένα ηλεκτρονικό χρωματολόγιο, το οποίο ξεπερνά σε ακρίβεια τον οπτικό καθορισμό του χρώματος.
 
 
Σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι ότι διαθέτει πάνω από 200 χρωματικούς τόνους και μας δίνει έτσι την δυνατότητα να κατασκευάσουμε "ειδικά" χρώματα για τον κάθε "απαιτητικό" ασθενή σας.
 
 
Banner
Banner
Banner